UGENS PLANTEGUIDE: ZZ PLANT

Jeg er så småt ved at komme tilbage i rytmen, og de næste par dage har jeg praktikrapport-kalender-og-alt-mulig-dage med Emma. Det er moooonster rart, og jeg håber, at jeg snart kan stille min sløve feriehjerne ind på praktikrapport. I går gik det meste af dagen med små hyggelige blogopgaver, og det er så meget sjovere at sidde med.

I dag er det jo tirsdag, og det betyder planteguide her på bloggen, og sådan en tradition (hvis man kan kalde det det) kan man jo ikke afvige fra. So here goes…

Endnu et plantecrush, som jeg er meget glad for. Zz planten. En meget (!) standhaftig plante, som kan klare sig igennem den værste misrøgt. Jeg vil klart anbefale denne flotte plante med de fineste mørke blade til alle nybegyndere 

God læselyst, og endnu bedre tirsdag til jer alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *