Vores store test af juicemaskiner

0
59

Mange danskere er begyndt at drikke frugt- og grøntsagsjuice for at få en sundere kost. Men hvilken juicemaskine er bedst? Det har vi testet for dig i vores store juicer test.
I testen har vi testet 5 populære juicemaskiner, der alle har deres fordele og ulemper. De 5 juicemaskiner er:

 1. Philips Avance Collection HR1895/80
 2. Bosch MES25A0
 3. Severin JC 981
 4. Clatronic JE 3149
 5. Kenwood PureJuice PJ7000
  Testen viser, at Philips Avance Collection HR1895/80 er den bedste juicemaskine på markedet. Denne juicemaskine er en af de dyreste på markedet, men den er også den mest effektive og brugervenlige.

Bosch MES25A0

Bosch MES25A0 er en god juicemaskine til prisen, men den er ikke så effektiv som Philips Avance Collection HR1895/80. Den har også en mindre juicekapacitet end de dyrere modeller. Dertil kommer også, at den er svær at rengøre, hvilket naturlgivis er noget der trækker ned i point for mange juicemaskine brugere.

Severin JC 981

Severin JC 981 er en billig juicemaskine, men den er ikke så effektiv eller brugervenlig som de dyrere modeller. om de dyrere modeller har denne model også et rengøringsproblem, som er et stort minus for mange forbrugere. Men hvis man er på udkig efter en billig juicemaskine, så er Severin JC 981 bestemt et godt og fornuftigt valg.

Clatronic JE 3149

Clatronic JE 3149 er en juicemaskine til de mindre kræsne brugere. Denne juicemaskine er ikke så effektiv eller brugervenlig som de dyrere modeller. Den har heller ikke den store juicekapacitet, hvilket er et stort minus for mange forbrugere. Men hvis man er på udkig efter en billig juicemaskine, så er Clatronic JE 3149 bestemt et godt og fornuftigt valg.

Kenwood PureJuice PJ7000

Kenwood PureJuice PJ7000 er en rigtig god juicemaskine til prisen. Denne juicemaskine er ikke så effektiv eller brugervenlig som de dyrere modeller. Den har heller ikke den store juicekapacitet, hvilket er et stort minus for mange forbrugere. Men hvis man er på udkig efter en billig juicemaskine, så er Kenwood PureJuice PJ7000 bestemt et godt og fornuftigt valg.

Philips Avance Collection HR1895/80

Philips Avance Collection HR1895/80 er den bedste juicemaskine på markedet. Denne juicemaskine er en af de dyreste på markedet, men den er også den mest effektive og brugervenlige.

Vores måde at teste på

Vi har testet de forskellige juicemaskiner på flere faktorer. Se hvordan vi har testet her:

 • Juicekapacitet
 • Rengøringsvenlighed
 • Effektivitet
 • Brugervenlighed

Vores konklusion

Philips Avance Collection HR1895/80 er den bedste juicemaskine på markedet. Denne juicemaskine er en af de dyreste på markedet, men den er også den mest effektive og brugervenlige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here